Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - tunggal Investasi Bisnis - Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Bisnis Pelaburan tunggal

Reguler regane
$ 12,000.00
Harga jual
$ 12,000.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Bisnis Pelaburan tunggal

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Bisnis Pelaburan tunggal

Kewarganegaraan dening Unit Investasi (CIU) menehi rekomendasi menyang Kabinet kanggo disetujoni bisnis, apa ana utawa sing diusulake, kanggo tujuan investasi ing bisnis miturut Program Kewarganegaraan dening Investasi.

Loro pilihan investasi bisnis yaiku:

  • A pelamar utama, kanggo awake dhewe, nggawe investasi ing bisnis sing disetujoni paling ora US $ 1,500,000
  • Minimal 2 wong kanggo nggawe investasi bareng ing bisnis sing disetujoni paling ora AS $ 5,000,000. Saben wong diwajibake nyumbang paling ora US $ 400,000 kanggo investasi gabungan. Sawijining aplikasi kanggo Kewarganegaraan dening Investment bisa diajukake, dheweke utawa pihak liwat agen.

Sawise disetujoni investasi bisnis, CIU bakal nimbang aplikasi kewarganegaraan. Proses aplikasi padha karo NDF, yaiku, nalika ngirim aplikasi sampeyan, sampeyan bakal dijaluk mbayar biaya rajin lan 10% biaya pamrosesan pamrentah. Sawise nampa surat persetujuan sampeyan bakal dijaluk mbayar saldo biaya pamrosesan pemerintah lan jumlah investasi bisnis sampeyan sajrone 30 dina. Amarga macem-macem jinis investasi kasebut, ana perjanjian escrow sing bakal dirembug ing antarane para pihak, nanging transfer jumlah investasi kudu digawe sajrone 30 dina wiwit diterbitake surat persetujuan.

Kanggo pelamar siji, utawa kulawarga ana 4 utawa kurang

  • Fees pangolahan: US $ 30,000

Kanggo kulawarga 5 utawa luwih: -

  • Kontribusi AS $ 150,000

Fees Processing: AS $ 30,000 ditambah US $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan

Sawise ditampa, sertifikat pendaptaran bakal ditanggepi kanggo pelamar utami lan anggota kulawarga sing bakal dikirim menyang kantor paspor kanthi aplikasi lan uga dokumentasi sing gawan.

Agen / wakil sah sampeyan bakal menehi saran babagan tanggal sing kasedhiya kanggo salah siji:

  • Dolan maring Antigua lan Barbuda kanggo ngumpulake paspor sampeyan lan sumpah utawa setya.
  • Kunjungi Kedutaan Besar, Komisi Tinggi utawa Kantor Konsulat Antigua lan Barbuda kanggo nglumpukake paspor lan sumpah utawa negesake kasetyan. Link menyang Kedutaan Besar / Komisi Tinggi / Kantor Konsuler ditampilake ing kaca alternatif.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Inggris
Inggris