Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Gumantung

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Gumantung

Aplikasi kulawarga bakal dianggep kalebu anggota kulawarga ing ngisor iki;

  • A pasangan saka pelamar utama
  • Bocah saka pelamar utami utawa pasangane sing wis umur 18 taun
  • Bocah saka pelamar utami utawa garwane sing umuré 18 taun lan kurang saka 28 taun lan lagi mlebu ing institusi belajar sing luwih dhuwur lan didhukung kanthi lengkap saka pelamar utama
  • Anak saka pelamar utama utawa pasangan saka pelamar utama sing paling ora umur 18 taun, sing ditantang sacara fisik utawa mental, lan sing urip karo dhukungan kanthi lengkap dening pelamar utama
  • Tiyang sepuh utawa simbah utama kanggo pelamar utami utawa calon bojone luwih umur 58 taun sing urip lan didhukung kanthi bener saka pelamar utama.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Gumantung

Kanggo tujuan Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda dening Program Pelaburan 'anak' kasebut tegese anak biologis utawa anak sing sah saka pelamar utama, utawa pasangan saka pelamar utama.

Inggris
Inggris