Keperluan Paspor & Visa Kanggo pengunjung ing Antigua lan Barbuda

Keperluan Paspor & Visa Kanggo pengunjung ing Antigua lan Barbuda

Kanggo pengunjung ing Antigua lan Barbuda, syarat syarat mlebu iki:
Umume warga Uni Eropa (deleng dhaptar ing ngisor iki) ora mbutuhake visa mlebu Antigua lan Barbuda kanthi liburan utawa bisnis. Wong sing dikunjungi dileksanakake supaya bisa urip sajrone bisnis, yaiku:
a) iki ora luwih saka enem wulan
b) dheweke duwe paspor kanthi validitas minimal nem wulan saka tanggal budhal
c) dheweke duwe tiket mlebu utawa bali
d) dheweke duwe konfirmasi akomodasi
e) padha bisa ngasilake bukti kemampuane kanggo njaga awake dhewe ing Antigua lan Barbuda

Keperluan VISA / ENRI kanggo ANTIGUA lan BARBUDA

Kit aplikasi visa bisa didownload kanthi ngeklik ing kene (PDF - 395Kb).

Opening Times Senin nganti Jumuah 9.30am nganti 5.00 sore. Janjian ora dibutuhake. Wektu pangolahan kanggo aplikasi visa kira-kira kurang luwih 5 dina kerja.

Pelamar bakal dilaporake babagan tanggal koleksi sawise aplikasi lan kabeh dokumentasi dhukungan wis ditampa lan diproses. Wigati dimangerteni, telat ing proses bisa kelakon. Wektu pangolahan sing dikutip kurang luwih lan ora dijamin. Ora bakal bisa nyepetake kasus mung amarga pelamar wis ora ngidini wektu sing cukup supaya proses bisa diproses.

Wong sing mbutuhake visa kanggo Antigua lan Barbuda:
(Mangga dhaptar ing ngisor iki utawa konfirmasi karo Komisi Tinggi)

 

Akses Visa gratis Bebas Akses kanggo para pemegang Paspor Diplomatik, Resmi lan / utawa Antigua lan Barbuda
Albania El Salvador Lesotho Saint Vincent lan Grenadines
Andorra Estonia Liechtenstein Samoa *
Argentina ** Fiji Lithuania San Marino
Armenia * Finland luxembourg Seychelles *
Austria France Macao * Singapore
Bahamas Gambia Macedonia Slowakia
Bangladesh * Georgia Madagaskar Slovenia
Barbados Jerman Malawi Kepulauan Solomon *
Belgium Yunani Malaysia Afrika Kidul
Belize Greenland Maladewa * Spanyol
Bolivia * Grenada Malta Suriname
Bosnia Guatemala Mauritania * Swaziland
Botswana Guinea-Bissau * Mauritius Swedia
Brazil Guyana Mexico Swiss
Bulgaria Haiti Micronesia Tanzania
Burundi Honduras Monaco Timor-Leste *
Kamboja * Hong Kong Mozambik * Togo
Cape Verde Hungary Nepal * Trinidad lan Tobago
Kepulauan Cook Iceland Walanda Tunisia
China India Nikaragua Turkey
Chile Indonesia Niue Tuvalu
Kolombia Iran ++ Norway Uganda
Comoros * Ireland Palau * Ukraine
Costa Rica Isle of Man Panama * Uni Emirat Arab **
Croatia Italia Peru Inggris
Cuba Jamaika Philippines Uzbekistan (efektif tanggal 1 Januari 2020)
Siprus Jordan * Poland Vanuatu
Czech Republic Kiribati * Portugal Vatikan
Denmark Korea (Lor) Qatar Venezuela
Djbouti * Korea (Kidul) Reunion Zambia
Dominika Kosovo Romania Zimbabwe
Republik Dominika Laos * Rusia
Ecuador Latvia Saint Kitts lan Nevis
Mesir * Libanon * Saint Lucia
Wilayah British Overseas
Akotiri lan Dhekelia Kepulauan Cayman Montserrat Isle of Man
Anguilla Gibraltar St. Helena
Bermuda Guernsey Turks lan Caicos
Kepulauan Virgin Britania Jersey Kepulauan Pitcairn
Departemen & Kolektif Luar Negeri Prancis
Guyana Prancis Martinique Saint Pierre & Miquelon
Polynesia Prancis Caledonia New Wallis & Futuna
Lands Kidul lan Antartika Prancis St Barth
Guadeloupe St. Martin
Wilayah Walanda
Aruba Saba
Bonaire St. Eustatius
Curacao St. Maarten
Wilayah gumantung Eropa liyane:
Jan Mayen (Norwegia) Kapuloan Faroe (Denmark)
Negara liya sing ora mbutuhake visa kanggo mlebu ing Antigua lan Barbuda:
Albania Azerbaijan Chile
Armenia Bulgaria Japan
Brazil Georgia Liechtenstein
Cuba Kyrgyzstan Moldova
Kazahkstan Mexico Peru
Korea Norwegia lan Koloni Korea Kidul
Monaco San Marino Tajikstan
Russian Federation Swiss Ukraine
Suriname Turkmenistan Venezuela
Turkey Uzbekistan
Amerika Serikat saka Amerika Argentina
Andorra Belarus
* Visa diwenehake nalika rawuh ++ Visa diwenehake nalika rawuh.
** Visa waiver kanggo paspor diplomatik lan Resmi
Warga Negara sing ora katon ing dhaptar ing ndhuwur, mbutuhake visa.
Wigati dimangerteni manawa warga negara Komanwel ing ngisor iki mbutuhake visa kanggo mlebu ing Antigua lan Barbuda:
Bangladesh, Kamerun, Gambia, Ghana, India, Mozambique, Nigeria, Pakistan, Sierra Leone lan Sri Lanka.

Pengunjung kapal pelayaran sing biasane njaluk visa ora mbutuhake siji kasedhiya yen wis tekan Antigua lan Barbuda esuk lan lunga ing wayah sore.

'Penumpang Intransit lelungan ing dina sing padha, biasane njaluk visa, ora butuh visa kanggo mlebu ing Antigua lan Barbuda, yen dheweke duwe bukti perjalanan terus, lan ora ninggalake 'ruang kontrol' bandara kasebut.

Dokumentasi sing dibutuhake nalika nglamar visa:

  1. Wujud aplikasi lengkap.
  2. Paspor utawa dokumen travel sing bener kanthi idin transit utawa mlebu maneh kanggo negara liya sing bisa diwartakake, kayata Inggris (elinga, paspor kudu bener kanggo umur minimal 6 wulan wiwit tanggal ing Antigua lan Barbuda, lan kudu duwe kaca sing lengkap kanggo nerbitake visa.)
  3. Potret pasport warna anyar (45mm x 35mm).
  4. Ragad Visa: Entri siji £ 30.00 Multiple entri £ 40.00
    • Dhuwit sing persis dijaluk yen dikirim kanthi pribadi kanggo ngindhari telat.
    • Tatanan pos sing digawe kanggo dibayar ing Antigua lan Barbuda Komisi Dhuwur (yen dikirim ing Inggris).
    • Pesenan Dhuwit Internasional Sterling (yen aplikasi dikirim saka njaba Inggris) Pesenan dhuwit kudu ditanggepi kanthi mina. Dhuwit dhuwit ing sembarang mata uang liyane ora ditampa.

SEMAK PIRI DIDENG TANPA ACARA

  1. Bukti saka perjalanan sing diusulake mlebu lan metu saka Antigua lan Barbuda, yaiku tiket utawa konfirmasi pesenan saka agen perjalanan. Multiple visa sing diwenehake mung diwenehake kanggo pelamar sing ngasilake bukti pirang-pirang entri Antigua lan Barbuda.
  2. Bukti akomodasi kanggo dawa sampeyan utawa surat undhangan saka host sampeyan. Kanggo siswa, wenehi layang panampa saka sekolah, lan rincian ing ngendi sampeyan bakal tetep sadurunge miwiti pasinaon. Kanggo individu sing lelungan bisnis, kirimake layang saka majikan sampeyan sing nyatakake tujuan trip sampeyan.
  3. Kasedhiya kalebu £ 7.00 kanggo bali kiriman pangguna ing Eropah.
  4. Bukti dana kanggo mbiayai trip kasebut yaiku statement bank sajrone rong wulan kepungkur.
  5. Rekam polisi bisa uga dibutuhake yen dijaluk pejabat kantor visa.

Hubungi Komisi Antigua lan Barbuda Tinggi kanggo informasi luwih lengkap babagan visa lan syarat mlebu.

 

Inggris
Inggris