Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Passport Antigua lan Barbuda

CITIZENSHIP ANTIGUA lan BARBUDA

  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - tunggal Dana Pembangunan Nasional (NDF)
    Citizenship of Antigua and Barbuda - The National Development Fund (NDF) single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - tunggal Real Estate
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Real Estate single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Bisnis Pelaburan tunggal
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Business Investment single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Dana tunggal Universitas Hindia Kulon (UWI)
    Citizenship of Antigua and Barbuda - University of the West Indies (UWI) Fund single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Dana Pembangunan Nasional (NDF)
    Citizenship of Antigua and Barbuda - The National Development Fund (NDF) Family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Real Estate
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Real Estate family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Business Investment family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - kulawarga Dana Universitas Hindia Kulon (UWI)
    Citizenship of Antigua and Barbuda - University of the West Indies (UWI) Fund family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    Vendor
    Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu

Keuntungan Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Antigua lan Barbuda minangka negara pulau sing nawakake wong asing salah sawijining program sing paling apik kanggo entuk kewarganegaraan minangka imbalan investasi. Popularitas paspor negara iki amarga kasunyatan manawa sing nduweni diwenehi akeh kesempatan, kalebu:

Kunjungan tanpa visa menyang negara-negara UE, Inggris Raya, lsp;

entuk visa jangka panjang menyang Amerika Serikat;

nyedhiyakake akses menyang layanan bank Eropa;

kemampuan kanggo ngoptimalake pajak.

Ing wektu sing padha, entuk kewarganegaraan Antigua lan Barbuda ora ateges nilar paspor sing ana, lan kanggo dadi warga negara negara, sampeyan ora kudu lulus wawancara babagan sejarah negara kasebut lan lulus ujian basa . Lan siji poin liyane sing positif: basa resmi Antigua lan Barbuda yaiku basa Inggris, amarga sing duwe paspor asring ora ngalami alangan basa.

Syarat kanggo investor

Umur luwih saka 18 taun

Ora ana cathetan pidana

Verifikasi sing sukses

Asal dana saka dana

Pitunjuk investasi

Kanggo entuk paspor Antigua, kudu nandur modal dana (jumlah minimal $ 100 ewu, ora kalebu biaya pamrentah lan biaya tambahan) menyang Dana Pembangunan Nasional Negara kasebut. Investasi kasebut ora bisa dibalekake, nanging jumlah kasebut cukup kanggo kulawarga rong pasangan lan loro tanggungan. Yen ana luwih akeh tanggungan, jumlahe mundhak dadi $ 125,000.

Investasi ing National Trust ora mung pilihan kanggo entuk paspor Antigua lan Barbuda. Sampeyan uga bisa dadi warga negara ing ngisor iki:

investasi ing proyek bisnis (saka 1.5 yuta dolar AS) karo siji investor;

tuku real estate (saka 200 ewu dolar AS);

kontribusi kanggo Universitas Hindia Barat (saka 150 ewu dolar AS, sumbangan kasebut ora bisa dibalekake).

Sing ngrencanakake entuk kewarganegaraan Antigua kanthi tuku real estate kudu mikir manawa dhaptar properti sing kasedhiya disetujoni dening pamrentah. Sampeyan kudu duwe properti sing dipikolehi paling suwe 5 taun.

Inggris
Inggris